vineri, 27 aprilie 2012

Proiectul unui teren de fotbal

Acesti trei elevi au hotarat sa faca un proiect in care sa contina un teren de fotbal, la care au lucrat timp de trei luni la el: acel prioect contine schitele unui teren de fotbal cu tribune, nocturne si asfaltul care este de o calitate foarte buna . Acest proiect a fost finantat cu bani de la Uniunea Europeana.Alegerea terenului este una din cele mai importante operatiica urmare vor fi consultati toti cei care au cunostintele necesare tehnicienii de specialitate, profesorii de educatie fizica, directorul scolii, directorul economic, fiecare avand rol in luarea unei decizii finale. Daca spatiul permite alegerea terenului se vor avea in vedere caile de circulatie, asigurarea dimensiunilor terenului si posibilitati de dezvoltare, orientarea terenului, asigurarea conditiilor de igiena, eliminarea lucrarilor grele si a cheltuielilor inutile, obtinerea unui aspect cat mai estetic.

 
 In poza urmatoare apare doamna profesoara care lucreaza impreuna cu acesti copii la proiectul finantat de catre Uniunea Europeana.
 Unul face schita la proiect, altul picteaza, altul face macheta proiectrului iar celalalt se joaca pe telefon .:)


Dupa o lunga durata de timp acest proiect a fost finalizat,si acesti baieti au participat la inaugurarea terenului de fotbal de la scoala Constantin Brancusi din Oradea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu